Rafael Nadal.
Volledig scherm
Rafael Nadal. © REUTERS

"Rafael zal Wimbledon spelen", verwacht zijn oom en ex-coach Toni Nadal

Roland GarrosRafael Nadal zal hoogstwaarschijnlijk Wimbledon spelen, ondanks een ernstige en slepende voetblessure. Dat liet zijn oom en voormalige coach Toni Nadal zaterdag optekenen.

7 reacties

 • PETER PERMENTIER

  2 maanden geleden
  Hij speelde met al zijn kunde, een grootmeester in zijn opslagen en retours, waardoor het tennis zoveel mooier wordt, indien Nadal zo afhaken nu lijkt me normaal, gezondheid gaat voor, maar er staat geen echte vervanger nu voor hem klaar. Nadal dank voor het mooie dat al de tijd ons hebt gegeven.
 • Marnix Depoorter

  2 maanden geleden
  Beste speler ooit , wat een grinta heeft die atleet wonderbaarlijk
 • chris celis

  2 maanden geleden
  Fantastisch!!!! Hij is een doorzetter, geeft nooit op en dat maakt hem zo bijzonder!!!
 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Was geen tegenstander voor hem , hij speelde op rolantie.Heeft het al veel moeilijker had met evenwaardige tegenstand.
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Ja hoor. Het is gebeurd. Nummer 22 is binnen.
 1. Zverev scheurde verschillende ligamenten in rechtervoet en lijkt kruis te moeten maken over Wimbledon - Nadal treft Ruud in finale Roland Garros
  Play
  Roland Garros
  2

  Zverev scheurde verschil­len­de ligamenten in rechter­voet en lijkt kruis te moeten maken over Wimbledon - Nadal treft Ruud in finale Roland Garros

  Rafael Nadal (ATP-5) versus Casper Ruud (ATP-8). Dat is zondag de mannenfinale op Roland Garros. De opponent van Nadal in de halve finale Alexander Zverev (ATP-3) gooide op het einde van de tweede set de handdoek. De Duitser bezeerde zijn enkel bij een ongelukkige val en moest het veld in een rolstoel verlaten. Zverev zelf vreesde al voor een “heel ernstige” enkelblessure, en kwam later zelf met een update: “Het lijkt erop dat ik verschillende ligamenten in mijn rechtervoet heb gescheurd.” In de andere halve finale klopte Ruud de Kroaat Marin Cilic (ATP-23) in vier sets.