BELGA
Volledig scherm
© BELGA

David Goffin moet al na één ronde Roland Garros verlaten: “Ik stel mezelf veel te veel vragen”

Roland GarrosQuo vadis, David Goffin? Niet naar de tweede ronde van Roland Garros, wel naar thuisbasis Monaco waar hij nog wat meer kan piekeren waarom hij tijdens een match zoveel piekert. “Ik stel mezelf veel te veel vragen”, zuchtte de Luikenaar na zijn nederlaag tegen de begaafde Lorenzo Musetti.

9 reacties

 • Carmen Grauwels

  1 week geleden
  Wel het piekere gedeelte (en zoals David het overpiekere ken ik heel goed, my heeft het in een depressie gestoke), zolang hy daar nie inkomt kan je het late kere door het simpelste vh simpelste te doen: iedere x je het voelt opkome tege jezelf zegge: nee dit gaan we nie doen! Nee want het brengt my nie verder! Of gewoon: nope vandaag nie En dat smorgens en voorál s'avonds wanneer het gepieker het hardst wilt toeslaan. En da doe je elke dag en je begint na tydje merke da je minder tege jezelf ze
 • maarten mouton

  3 weken geleden
  Mentaal niet sterk genoeg voor de top.
 • Jan Rottiers

  3 weken geleden
  Deze tennisser is einde carrière alvorens ze echt begonnen is. Vliegt altijd maar sneller uit een tornooi.
 • Frank Demeutter

  3 weken geleden
  Over zijn hoogtepunt
 • Herbert Van Tornout

  3 weken geleden
  Hang je racket toch aan de wilgen David!!
 1. Niet te stoppen: Nadal verplettert Djokovic in finale van ‘zijn’ Roland Garros en evenaart grandslamrecord Federer
  Roland Garros

  Niet te stoppen: Nadal verplet­tert Djokovic in finale van ‘zijn’ Roland Garros en evenaart grandslam­re­cord Federer

  De troon blijft gewoon van hem. Gravelkoning Rafael Nadal (34) heeft zijn dertiende (!) eindzege op Roland Garros gepakt na een demonstratie tegen Novak Djokovic (0-6, 2-6 en 5-7). De nummmer 1 van de wereld speelde niet eens dramatisch, maar tegen deze Nadal was niets te beginnen. Zijn 100ste zege aan de Porte d’Auteuil is er (alweer) eentje voor de geschiedenisboeken, want Nadal heeft net als Roger Federer nu 20 grandslams gewonnen.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!