Slachtoffer Elise Delbaere.
Volledig scherm
Slachtoffer Elise Delbaere. © Repro LSI

Zus verkeersslachtoffer: "Lieseke, sinds het ongeval is de tijd gestopt"

RUMBEKEIn Rumbeke hebben vrienden en familie gisteren afscheid genomen van Elise Delbaere (35). De verpleegkundige van woonzorgcentrum Sint-Henricus kwam vorige vrijdag om het leven bij een verkeersongeval in Moorslede.

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Ilse (50) en Peter (47) verhuizen naar driesterrenhotel in Franse Alpen op domein van 6 hectare: “Corona gaf ons duwtje in de rug om droom waar te maken”
  PREMIUM
  Hooglede

  Ilse (50) en Peter (47) verhuizen naar driester­ren­ho­tel in Franse Alpen op domein van 6 hectare: “Corona gaf ons duwtje in de rug om droom waar te maken”

  Ilse Coghe (50) en haar man Peter Anckaert (47) beginnen volgende maand een nieuw leven in de Franse Alpen. Het Hoogleedse koppel kocht er een driesterrenhotel op een domein van 6 hectare, met 33 kamers en een overdekt zwembad. Drie van hun vier kinderen verhuizen mee. “Corona heeft ons het duwtje gegeven dat we nodig hadden”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas