De River Terminal Roeselare bevindt zich langs het kanaal Roeselare-Leie, ter hoogte van de Schaapsbrug.
Volledig scherm
PREMIUM
De River Terminal Roeselare bevindt zich langs het kanaal Roeselare-Leie, ter hoogte van de Schaapsbrug. © RV

Zoektocht naar uitbater River Terminal terug naar af

RoeselareVertraging voor de ingebruikname van de River Terminal Roeselare, het nieuwe overslagcentrum langs het kanaal Roeselare-Leie. De logistieke dienstverlener die deze zou uitbaten, heeft zich op het laatste moment teruggetrokken, waardoor de aanbestedingsprocedure opnieuw gelanceerd werd. “Ik ben hoopvol, want er is redelijk wat interesse”, zegt Pieter Decloedt van POM West-Vlaanderen.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Hugo Verrieststraat drie dagen onderbroken
  Roeselare

  Hugo Verriest­straat drie dagen onderbro­ken

  De Hugo Verrieststraat zal van dinsdag 6 december tot vrijdag 9 december onderbroken zijn aan huisnummer 39 voor het uitvoeren van een rioolaansluiting. Parkeren aan de werkzone zal tijdelijk niet mogelijk zijn. Het verkeer moet een omleiding volgen via de Cichoreistraat, Rondekomstraat, Zijstraat, Handelsstraat en de Gasthuisstraat naar de Brugsesteenweg in de ene richting en via de Adriaen Willaert, Noordstraat en Kokelaarstraat in de andere richting.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.