Fotografe Fee Wydaeghe van Atelier Coquette lag aan de basis van Bubble Weddings.
Volledig scherm
PREMIUM
Fotografe Fee Wydaeghe van Atelier Coquette lag aan de basis van Bubble Weddings. © Atelier Coquette

Zes onderneemsters maken van jouw ‘bubble wedding’ een onvergetelijke dag: “Geen 100 gasten, toch voluit genieten”

Roeselare/Ardooie/Kortrijk/Geluwe/Sint-Martens-LatemMet Bubble Weddings lanceren zes vrouwelijke huwelijksleveranciers uit de ruime regio een totaalconcept voor intieme huwelijken, in de bubbel. Het is hun antwoord op de moeilijke coronatijden die leiden tot het uitstellen van veel huwelijken en waardoor de zes dames zelf ook hun agenda zagen leeglopen. “Met ons totaalconcept willen we bewijzen dat een heel kleinschalig huwelijk toch een onvergetelijke ervaring kan zijn”, zegt Fee Wydaeghe van Atelier Coquette, één van de partners binnen Bubble Weddings.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Landbouwers delen 3.000 boterhammen uit op Vlaamse Voedseltop: “Brood koop je voor morgen. Maar wij weten niet wat morgen brengt”
  Roeselare

  Landbou­wers delen 3.000 boterham­men uit op Vlaamse Voedseltop: “Brood koop je voor morgen. Maar wij weten niet wat morgen brengt”

  Naar aanleiding van de Vlaamse Voedseltop werden dinsdag op verschillende plaatsen in Roeselare drieduizend boterhammen uitgedeeld. Met die opmerkelijke actie vragen meer dan twintig organisaties en partners uit de voedingsketen meer toekomstperspectief voor de landbouwsector. Ook Vlaams landbouwminister Jo Brouns (CD&V) kreeg een boterham.