De zeppelin Goodyear Blimp vloog niet onopgemerkt over de Mandelstreek.
Volledig scherm
De zeppelin Goodyear Blimp vloog niet onopgemerkt over de Mandelstreek. © LSI

Zeppelin vliegt niet onopgemerkt over Mandelstreek

Roeselare/Hooglede/Meulebeke/DentergemEen brandweerinterventie in Hooglede kreeg donderdagnamiddag vanuit de lucht een wel heel opmerkelijke toeschouwer. De zeppelin Goodyear Blimp van 75 meter doorkruiste ook het luchtruim van de Mandelstreek op haar weg naar Calais.

 1. Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwonenden en éénoudergezinnen
  Roeselare

  Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwo­nen­den en éénouderge­zin­nen

  Alleenwonenden en éénoudergezinnen hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt. De Woondienst Regio Roeselare wil graag meer inzicht krijgen in de noden en behoeften van deze doelgroep om toekomstige beleidsbeslissingen hierop te kunnen afstemmen. Daarom stelden ze een bevraging op. Behoor jij tot deze doelgroep? De bevraging invullen kan op https://nl.surveymonkey.com/r/MCWWV5B.
 2. Dankzij crowdfunding krijgt baby Emilia begin september gehoorimplantaat: “Zo zal haar beperking haar niet tegenhouden”
  PREMIUM
  Hooglede

  Dankzij crowdfun­ding krijgt baby Emilia begin september gehoorim­plan­taat: “Zo zal haar beperking haar niet tegenhou­den”

  Dankzij een crowdfunding zijn de broodnodige centen al een tijdje binnen en nu is er ook een datum voor de operatie. Op 3 september krijgt de bijna tien maanden oude Emilia Provoost, die slechthorend werd geboren, een gehoorimplantaat. Dat is een pak van het hart van Lynsey Rosiers en Michiel Provoost, de ouders van Emilia. “We zijn er nu al van overtuigd dat Emilia ondanks haar beperking straks het leven zal kunnen leiden waar ze zelf van droomt”, zegt mama Lynsey.