De bewoners van de Kortewagenstraat en omgeving zijn niet te vinden voor de komst van een hoge zendmast van Astrid op amper dertig  meter van hun huizen.
Volledig scherm
De bewoners van de Kortewagenstraat en omgeving zijn niet te vinden voor de komst van een hoge zendmast van Astrid op amper dertig meter van hun huizen. © Joke Couvreur

Zendmast blijft gemoederen beroeren

Het was een bewogen overlegmoment woensdagavond in de gebouwen van Inagro in Beitem. Op vraag van het stadsbestuur kwamen afgevaardigden van Astrid en de politie de plannen voor een zendmast in de Kortewagenstraat toelichten. 

0 reacties

  1. Roeselaarse voetbalploeg voor dak- en thuislozen blaast vijf kaarsjes uit: “Younited Belgium  heeft mijn leven veranderd”
    Roeselare

    Roeselaar­se voetbal­ploeg voor dak- en thuislozen blaast vijf kaarsjes uit: “Younited Belgium heeft mijn leven veranderd”

    Younited Belgium, de Roeselaarse voetbalploeg waarbij de sport gebruikt wordt als middel tot re-integratie van bijzonder kwetsbare mensen, mag op zijn vijfde verjaardag een succes genoemd worden. De spelers, supporters en begeleiders vinden in het team niet alleen ploegmaten, maar een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en groeien. “Younited Belgium is voor mij meer dan een hobby. Het team brengt kameraadschap, is een ontmoetingsplek en zorgt ervoor dat ik mezelf meer onder controle heb”, getuigt speler Michael De Meyer.