Parna Pakravesh hoopt Miss West-Vlaanderen te worden en straks ook het kroontje van Miss België weg te kapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Parna Pakravesh hoopt Miss West-Vlaanderen te worden en straks ook het kroontje van Miss België weg te kapen. © Maxime Petit

Ze ontvluchtte het vrouwonvriendelijke regime in Iran, nu wil Parna (23) Miss België worden: “Mijn mama is mijn grote voorbeeld”

Roeselare“Ik besef maar al te goed dat mijn leven er helemaal anders zou hebben uitgezien als mijn mama, op dat moment zwanger van mijn zus, Iran niet was ontvlucht.” Parna Pakravesh (23) dingt mee naar het kroontje van Miss West-Vlaanderen en droomt er nu al van om straks tot Miss België 2022 gekroond te worden. Vier jaar was ze toen haar moeder het land, waar het bedroevend gesteld is met de vrouwenrechten, wist te ontvluchten.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).