Slachtoffer Kris Claerboudt overleefde de brand in zijn huurwoning niet
Volledig scherm
Slachtoffer Kris Claerboudt overleefde de brand in zijn huurwoning niet © Alexander Haezebrouck

Zaterdag uitvaart van Kris (35), die overleed in woningbrand

Roeselare / StadenKris Claerboudt (35), die afgelopen weekend omkwam bij de felle woningbrand in zijn huurwoning in de Kleine Bruanestraat in Roeselare, wordt zaterdag begraven. Het wordt een afscheid in intieme kring.

 1. Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”
  PREMIUM

  Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”

  De zussen Laure (29) en Marie (26) Petitqueux zijn sinds deze week de nieuwe gezichten van Carrefour Market in het centrum van Kortemark. De derde generatie al langs mama’s zijde. “Als ik mijn Unic van weleer vergelijk met deze vernieuwde winkel kan ik alleen maar fier zijn”, reageert opa Wilfried (83) die ondanks zijn gerespecteerde leeftijd nog volop meedraait in de winkels van de Kortemarkse ondernemersfamilie. Dit is hoe het allemaal begon.
  Roeselare
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 1. Stad en OCMW huldigen gepensioneerden

  Stad en OCMW huldigen gepensio­neer­den

  In 2022 gingen 20 medewerkers van stad en OCMW Roeselare op pensioen. Zij werden gehuldigd vrijdag tijdens een koffietafel in sporthal Schiervelde . Het gaat om Johan Brunfaut, Dorine Catteeuw, Jacintha Decadt, Martine Decancq, Carine Decuypere, Marleen Degryse, Gino Demeulenaere, Daisy Deschuyter, Geert Deseyne, Clement Doens, Martine Dumortier, Pierre Lamont, Bart Lemiengre, Marina Lenoir, Luc Lepoutre, Serge pauwels, Daisy Roels, Carine Vandenweghe, Luc Vandevyvere en Claudine Vanmechelen. Ze oefenen tal van functies uit, van leerkracht tot logistiek medewerker.
  Roeselare
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.