Kelly Werbrouck en Dimitris Karagiannis van Bistro en B&B Le Nord openen nu ook een Burger Atelier.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Werbrouck en Dimitris Karagiannis van Bistro en B&B Le Nord openen nu ook een Burger Atelier. © Maxime Petit

Zaakvoerders Bistro en B&B Le Nord openen ondanks pandemie Burger Atelier: “Nood aan een frisse wind en een nieuwe uitdaging”

RoeselareDimitris Karagiannis en Kelly Werbrouck van Bistro en B&B Le Nord openen vrijdag Burger Atelier, een funky burgertent waar je gastronomische burgers kunt afhalen. Burger Atelier zit in de ontbijtruimte van hun B&B en wordt mogelijk na corona een blijvertje. “Niet alles is negatief aan de crisis”, oordeelt het koppel. “Corona daagt ons uit creatief te zijn en na te denken wat we nog willen doen.”

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. “Marokkaanse kuthoer”: bestuurder scheldt moeder van twee de huid vol aan Nachtegalenpark
  Play

  “Marokkaan­se kuthoer”: bestuurder scheldt moeder van twee de huid vol aan Nachtega­len­park

 2. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging