Het originele banaantje van De Mol (links) lijkt te worden aangevallen door een wortel. De uitkomst van die strijd werd toegevoegd tijdens de podcast Gossip Guy
Volledig scherm
Het originele banaantje van De Mol (links) lijkt te worden aangevallen door een wortel. De uitkomst van die strijd werd toegevoegd tijdens de podcast Gossip Guy © Gossip Guy/Play 4

Yens laat vervolg op Mol-banaantje tattoëeren tijdens podcast: “Die kleine vriendschapsbanaan alleen was wat ‘lame’, niet?”

Roeselare/AntwerpenYens Wittebrouck van De Mol, heeft de tattoo van het banaantje die hij en de andere kandidaten tijdens de opnames lieten zetten, flink aangepast. Nadat hij er eerst een strijdlustige wortel naast zette, heeft hij nu aan de andere kant van zijn borst ook een vervolg op dat verhaal. 

  1. Nieuw gebouw recyclagepark krijgt groendak en zonnepanelen: “Voor de werking zal amper energie of water van buitenaf nodig zijn”
    Hooglede

    Nieuw gebouw recyclage­park krijgt groendak en zonnepane­len: “Voor de werking zal amper energie of water van buitenaf nodig zijn”

    Bij de aanleg van het nieuwe recyclagepark komt er ook een nieuw gebouw met een kantoor voor de parkwachters, bergruimte voor de verenigingen en sanitair. Dat gebouw zal zo goed als energieneutraal zijn. De lastvoorwaarden en de gunningswijze werden maandagavond goedgekeurd door de gemeenteraad. Dat betekent dat de zoektocht naar een aannemer kan starten.