Jaspreet en zijn echtgenote Kimberly Schoups met hun kinderen Ryan (9) en Amber (7) voor het pand op de hoek van de Zuidstraat en de Iepersestraat
Volledig scherm
Jaspreet en zijn echtgenote Kimberly Schoups met hun kinderen Ryan (9) en Amber (7) voor het pand op de hoek van de Zuidstraat en de Iepersestraat © Sam Vanacker

Wordt Pizza Aversa de nieuwe Pizza Hut? Jaspreet singh opent in Roeselare derde vestiging en wil concept uitlenen

Roeselare/Wingene/TieltHet gaat erg snel voor Jaspreet Singh van Pizza Aversa in Tielt. Pas zeven maanden geleden openden hij en zijn vrouw Kimberly een tweede vestiging in Wingene, maar nu al zijn er plannen voor een derde filiaal in Roeselare. Hij is ook van plan om van zijn pizzeria een keten te maken en geeft ondernemers de kans om zijn concept te lenen. “We geloven in de toekomst”, klinkt het.

 1. Sint-Amandsstraat plaatselijk en tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer
  Roeselare

  Sint-Amands­straat plaatse­lijk en tijdelijk dicht voor doorgaand verkeer

  Op maandag 26 april, dinsdag 27 april en donderdag 29 april wordt de Sint-Amandsstraat ter hoogte van nummer 70 afgesloten voor het plaatsen van betonpanelen en het gieten van beton. Tijdens de werken zal het voor het plaatselijk verkeer toegelaten zijn in beide richtingen te rijden. Doorgaand verkeer moet de omleiding volgen via de Jan Mahieustraat, de Hendrik Consciencestraat en de Henri Horriestraat. In die laatste straat zal er tussen de Hendrik Consciencestraat en de Sint-Amandsstraat een parkeerverbod gelden.
 2. Gezocht: kandidaten voor Izegemse thesis- en onderzoeksprijs
  Izegem

  Gezocht: kandidaten voor Izegemse thesis- en onderzoeks­prijs

  Stad Izegem reikt dit jaar opnieuw de Izegemse thesis- en onderzoeksprijs uit. Deze thesiswedstrijd werd op initiatief van schepen Kurt Himpe (N-VA) opgestart in 2017. “We willen met de thesisprijs studenten aan universiteiten en hogescholen aanmoedigen om een Izegems thema te kiezen voor de uitwerking van een thesis”, verduidelijkt hij. “De wedstrijd staat open voor iedere afstuderende student aan een Vlaamse hogeschool of universiteit. De stad kan er maar voordeel bij hebben dat er studiewerk gebeurt over Izegem. Al te vaak verdwijnen thesissen in een kast, terwijl dergelijke master- of bachelorproeven een grote meerwaarde kunnen betekenen.” “Inzendingen worden beoordeeld op de link met de stad Izegem, de wetenschappelijke kwaliteit en de nieuwswaarde”, vult bibliothecaris Nicolas Cappelle aan. “Deze keer komen de thesissen in aanmerking die tussen 1 oktober 2019 en 1 oktober 2021 een voldoende als beoordeling kregen. De inzendingen moeten uiterlijk op 4 oktober ingediend worden.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen