Buurthuis TofvanTinneke
Volledig scherm
Buurthuis TofvanTinneke © Maxime Petit

Woonzorgnetwerk BEN neemt roer buurthuis TofvanTinneke over

 1. Automobilist (24) onder strikte voorwaarden vrijgelaten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”
  Play
  Roeselare

  Automobi­list (24) onder strikte voorwaar­den vrijgela­ten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”

  De 24-jarige automobilist uit Roeselare die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Roeselare onder invloed een 23-jarige fietsster doodreed, is zaterdag door de onderzoeksrechter onder heel strikte voorwaarden vrijgelaten. “Hij is er echt kapot van. Zijn gedachten gaan enkel naar de familie en nabestaanden van het slachtoffer.” De jongeman bleek niet alleen onder invloed van alcohol, maar er waren ook sporen van cannabisgebruik.
 2. Alexander Doom na tweede opeenvolgende nationale titel : “Kampioenschap met identiek verloop als vorig jaar”
  Atletiek

  Alexander Doom na tweede opeenvol­gen­de nationale titel : “Kampioen­schap met identiek verloop als vorig jaar”

  Op de 400m bij de mannen lijkt de wissel van de macht definitief te zijn ingetreden. Alexander Doom (25) kroonde zich zaterdag immers voor het tweede jaar op rij overtuigend tot Belgisch kampioen. De Roeselarenaar klokte met 45.36 zijn tweede chrono ooit en doet bovendien een gouden zaak met het oog op een individuele WK-selectie. “Een mooie bevestiging van mijn titel van vorig jaar”, klinkt het.