In deze buurt, langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, stierf de 47-jarige vrouw in de nacht van dinsdag op woensdag
Volledig scherm
In deze buurt, langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, stierf de 47-jarige vrouw in de nacht van dinsdag op woensdag © Hans Verbeke

Woensdag uitvaart 47-jarige vrouw die stierf aan overdosis

RoeselareDe uitvaart van Peggy D. (47), de vrouw die in de nacht van dinsdag op woensdag overleed in de Rumbeeksesteenweg, gaat volgende week woensdag door. De vrouw stierf aan een overdosis, vermoedelijk van een combinatie van verschillende medicijnen. “Ondertussen werd ook een afscheidsbrief in haar doosje met medicatie gevonden”, vertelt haar dochter.

 1. Politiezone Riho en baasje Stephane nemen na 10 jaar noodgedwongen afscheid van hond Deco: “Lieve loebas die er ook stond wanneer nodig.”
  PREMIUM
  Roeselare/Izegem/Hooglede

  Politiezo­ne Riho en baasje Stephane nemen na 10 jaar noodgedwon­gen afscheid van hond Deco: “Lieve loebas die er ook stond wanneer nodig.”

  Met veel pijn in het hart hebben de politie van de zone Riho (Roeselare-Izegem-Hooglede) en baasje Stephane Martens (47) afscheid moeten nemen van politiehond Deco. De patrouillehond was 10 jaar een trouwe compagnon aan de zijde van de Izegemse inspecteur. “Deco was uitzonderlijk sociaal en kindvriendelijk voor een politiehond. Zijn aaibaarheid maakt het afscheid des te pijnlijker”, aldus Stephane.
 2. Algemeen directeur IVIO zelf aanwezig op rechtbank na inbraak: “Jammer dat we gemeenschapsgeld hiervoor moeten gebruiken”
  Izegem

  Algemeen directeur IVIO zelf aanwezig op rechtbank na inbraak: “Jammer dat we gemeen­schaps­geld hiervoor moeten gebruiken”

  Een inbreker die in 2020 aan de haal ging met klein elektro op het recyclagepark van Izegem, riskeert 1 jaar cel. In totaal pleegde hij 11 diefstallen in vier jaar tijd. Zelf kwam hij niet opdagen voor zijn proces. Algemeen directeur bij afvalintercommunale IVIO Cindy Coucke kwam zich wel burgerlijke partij stellen namens IVIO: “Ik ben principieel aanwezig, dat soort inbraken is schering en inslag en kost heel wat gemeenschapsgeld”, zei ze tegen de rechter.