Willy Sommers trapte de stemming voor de Top 2000 van Radio 2 op gang bij Anja Daems op de Grote Markt van Roeselare in bijzijn van een handvol fans.
Volledig scherm
Willy Sommers trapte de stemming voor de Top 2000 van Radio 2 op gang bij Anja Daems op de Grote Markt van Roeselare in bijzijn van een handvol fans. © Maxime Petit

Willy Sommers trapt stemming Radio 2 Top 2000 af op Roeselaarse Grote Markt: “Voor mij mag ‘Laat de zon in je hart’ straks op één staan”

RoeselareRadio 2 pakt tijdens de eindejaarsperiode voor het eerst uit met een Top 2000 en die krijgt een bijzonder Roeselaars tintje. Zaterdag werd de stemming er op de Grote Markt afgetrapt door vliegende reporter Anja Daems die er het gezelschap kreeg van Willy Sommers en een handvol trouwe fans. 

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Patsers en straatracers terroriseren steeds vaker onze regio: “Dit kan écht niet door de beugel”
  Play
  Kortrijk/Roeselare/Ieper

  Patsers en straatra­cers terrorise­ren steeds vaker onze regio: “Dit kan écht niet door de beugel”

  Een stijgend aantal illegale bijeenkomsten van tuningfanaten, almaar meer illegale straatraces, patsergedrag door onverantwoorde bestuurders: bij de politiezone Vlas is men het meer dan beu. “Tientallen automobilisten kregen van ons al een waarschuwende brief, maar er verandert niks en op sociale media wordt opgeroepen om de komende weken opnieuw te gaan driften en racen”, klinkt het.