Belinda Eelbode brouwde in samenspraak met artisanale brouwerij De Meester in Stasegem Wijze Willem.
Volledig scherm
Belinda Eelbode brouwde in samenspraak met artisanale brouwerij De Meester in Stasegem Wijze Willem. © Joke Couvreur

Wijze Willem steunt Warmste Week: bierexperte Belinda Eelbode brouwt blondje voor het goede doel

Biersommelier Belinda Eelbode heeft samen met artisanale brouwerij De Meester in Stasegem Wijze Willem gebrouwen. Aanvankelijk zou Belinda het pittig blond biertje verkopen ten voordele van het Willemsfonds Roeselare, maar de komst van De Warmste Week naar Kortrijk stuurde dat plan in de war. De komende weken verkopen Belinda en de provinciale verbonden van het Willemsfonds in West-Vlaanderen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg Wijze Willem ten voordele van TEJO, dat therapeutische hulpverlening aan jongeren biedt.

0 reacties

 1. Compostbedrijf riskeert jaar sluiting als het veiligheid op werkvloer niet verbetert na dood van technicus Frederick (33): “Wat is potentieel derde mensenleven hen economisch waard?”
  Rumbeke/Geluwe

  Compostbe­drijf riskeert jaar sluiting als het veiligheid op werkvloer niet verbetert na dood van technicus Frederick (33): “Wat is potentieel derde mensenle­ven hen economisch waard?”

  Composteringsbedrijf Sterckx uit Rumbeke heeft een voorwaardelijke straf gekregen na het arbeidsongeval waarbij onderhoudstechnicus Frederick Messiaen (33) uit Geluwe drie jaar geleden om het leven kwam. Als de firma de veiligheid op de werkvloer binnen de twee jaar aanpakt, ontsnapt het aan een jaar sluiting en 48.000 euro boete.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"