VR Wine Tasting, een vernieuwend concept van Gene Vangampelaere, Tim Vanholle, Nancy Windels en Geert Vancayzeele, kon rekenen op een subsidie van de stad, hier vertegenwoordigd door gemeenteraadsvoorzitter Piet Delrue, voor samenwerkende handelaars.
Volledig scherm
PREMIUM
VR Wine Tasting, een vernieuwend concept van Gene Vangampelaere, Tim Vanholle, Nancy Windels en Geert Vancayzeele, kon rekenen op een subsidie van de stad, hier vertegenwoordigd door gemeenteraadsvoorzitter Piet Delrue, voor samenwerkende handelaars. © CDR

Wijnen proeven terwijl je (virtueel) door de domeinen wandelt: VR Wine Tasting betrekt virtual reality bij proeverijen

RoeselareBinnenkort kun je je temidden de druivenpluk wanen op wijndomeinen van Schuiferskapelle tot Saint-Emilion met een fris wijntje in de hand. En nee, daarvoor hoef je niet ver te rijden. Dankzij VR Wine Tasting, het innovatieve geesteskind van de Roeselaarse ondernemers achter Digie.be, DU-VIN en Vida Design, kun je wijn proeven terwijl je virtueel tussen de wijnranken wandelt.

  1. 18 maanden cel voor Noord-Franse drugskoeriers na betrapping in Roeselare: “Een echte plaag”
    Roeselare

    18 maanden cel voor Noord-Fran­se drugskoe­riers na betrapping in Roeselare: “Een echte plaag”

    Drie jonge Noord-Franse drugskoeriers uit de streek van Tourcoing zijn dinsdag door de Kortrijkse strafrechter elk veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden en boetes van 1.600 tot 16.000 euro voor het binnensmokkelen van cocaïne en heroïne in ons land. Ze konden telkens in Roeselare gevat worden. “Een kwalijk fenomeen dat een halt toegeroepen moet worden. Het is een echte plaag”, vindt Kortrijks afdelingsprocureur Vincent Remy.