Ignace Defever, Pieter Lauwers en Dieter Verfaillie lanceerden de portieverpakkingen.
Volledig scherm
Ignace Defever, Pieter Lauwers en Dieter Verfaillie lanceerden de portieverpakkingen. © Maxime Petit

“Wij dragen ons korreltje zout bij”: Zoutman steunt Roeselaarse horeca met coronaproof portieverpakkingen

RoeselareZoutman, het Roeselaars bedrijf gespecialiseerd in zeezout, lanceert coronaproof portieverpakkingen van zeezout, zwarte peper en fleur de sel. Hiermee spelen ze in op het advies van Horeca Vlaanderen om bij de heropstart van de horeca alle tafelaccessoires zoals zout- en pepermolens tijdelijk te vervangen door individueel verpakte porties. Omdat het bedrijf een hart heeft voor de horeca in eigen stad, kan elke Roeselaarse eetgelegenheid bovendien gratis dozen met portieverpakkingen aanvragen in aanloop naar de opening van de terrassen op 8 mei. 

 1. KOERSbus brengt museum naar de wielerfans: “Topstukken? De fietsen van wereldkampioenen Annemiek van Vleuten, Tony Martin en Eddy Merckx”
  Roeselare

  KOERSbus brengt museum naar de wielerfans: “Topstukken? De fietsen van wereldkam­pi­oe­nen Annemiek van Vleuten, Tony Martin en Eddy Merckx”

  KOERS, het Roeselaarse Museum van de Wielersport, komt voortaan ook naar je toe. In de aanloop naar het WK wielrennen werd een bus omgevormd tot mobiel wielermuseum. Die trekt de komende maanden eerst naar de Roeselaarse scholen om vanaf juli naar tal van steden en gemeenten met een WK-historiek of -link af te zakken. Ook op het WK zelf zal de bus niet ontbreken.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?