Gene Vangampelaere, Katrien Gryspeerdt, schepen Michèle Hostekint en Giovanni Vandewaetere zijn klaar om het Krommebeekbos 3,5 hectare uit te breiden.
Volledig scherm
Gene Vangampelaere, Katrien Gryspeerdt, schepen Michèle Hostekint en Giovanni Vandewaetere zijn klaar om het Krommebeekbos 3,5 hectare uit te breiden. © Joke Couvreur

Wie boompje in geboortebos Krommebeekbos plant, krijgt ook eentje mee naar huis

Het Krommebeekbos wordt op zondag 1 december met 3,5 hectare uitgebreid. Stad Roeselare organiseert de boomplantactie en krijgt  de medewerking van Natuur en Bos, Natuurpunt, Meer Bomen in Roeselare, JNM, Huis van het Kind en de Gezinsbond. In totaal worden er 9.160 bomen aangeplant, gaande van eiken over tamme kastanjes tot boskersen en kardinaalsmuts. 

0 reacties

 1. Mathijs Desmet eist met Roeselare hoofdrol op in tweede titelfinale in Maaseik: “Alles liep gewoon lekker”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Mathijs Desmet eist met Roeselare hoofdrol op in tweede titelfina­le in Maaseik: “Alles liep gewoon lekker”

  Roeselare heeft zich op verbluffende wijze hersteld van de uppercut, die Maaseik vorige zaterdag toediende in de Tomabelhal. Dankzij een collectief sterke prestatie gingen Tuerlinckx en co woensdag met 0-3 winnen in het hol van de leeuw en zo is het thuisvoordeel weer voor Knack. “Ja, we geloven dat we Maaseik nu ook in onze eigen zaal kunnen kloppen”, zegt Mathijs Desmet.
 1. Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten
  Play

  Hongerige kat klampt zich vast aan zak vol eten

 2. Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant
  Play

  Alsof corona niet bestaat: Franse politie valt binnen in illegaal restaurant