West-Vlaanderens Mooiste zorgt straks opnieuw voor twee dagen fietsplezier.
Volledig scherm
West-Vlaanderens Mooiste zorgt straks opnieuw voor twee dagen fietsplezier. © RV

West-Vlaanderens Mooiste laat je de kustprovincie per fiets ontdekken

RoeselareNa twee digitale edities is West-Vlaanderens Mooiste dit jaar terug. De editie 2022 wordt gespreid over twee dagen, zaterdag 20 en zondag 21 augustus, en staat garant voor tien uitgepijlde fietstochten die je vanuit Expo Roeselare West-Vlaanderen laten ontdekken per fiets.

 1. Vroedvrouw Delphine vormt webshop om in echte winkel: “Bij Baby’phine kun je terecht voor Spaanse en Portugese kindermode”
  PREMIUM
  Roeselare/Torhout

  Vroedvrouw Delphine vormt webshop om in echte winkel: “Bij Baby’phine kun je terecht voor Spaanse en Portugese kindermode”

  Delphine Platteeuw (29) opent binnenkort in de Roeselaarse Delaerestraat de deuren van Baby’phine, een kinderwinkel voor kinderen van 0 tot 6 jaar. De mama van twee, die ook zelfstandig vroedvrouw is, opende in 2018 een webshop met Spaanse en Portugese kindermode. “Na een experiment met een pop-upwinkel is het nu tijd om een stap verder te gaan”, zegt ze.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.