Wesley Verhoeven nam een winkel gespecialiseerd in dartsspullen over en kent dankzij het WK een droomstart.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Verhoeven nam een winkel gespecialiseerd in dartsspullen over en kent dankzij het WK een droomstart. © Maxime Petit

Wesley beleeft met speciaalzaak Dartssupplies droomstart dankzij WK: “Alles vliegt de deur uit”

RoeselareDe populariteit van darts is sinds het wereldkampioenschap geëxplodeerd. Dat voelen ze zelfs tot in Roeselare, waar sinds midden december speciaalzaak Dartssupplies te vinden is. Wesley Verhoeven kon geen beter moment uitgekozen hebben om de zaak te openen. “Alles vliegt de deur uit. Werkelijk iedereen wil tegenwoordig darten”, aldus Wesley.

 1. Kringwinkel en Graancirkel nemen dit voorjaar intrek in RSL Op Post
  Roeselare

  Kringwin­kel en Graancir­kel nemen dit voorjaar intrek in RSL Op Post

  Niet alleen op de koer aan de achterkant van RSL Op Post wordt volop gewerkt aan de nieuwe nachtopvang. Ook de rest van het voormalige postgebouw ondergaat een transformatie. Al liepen die werken wat vertraging op door de coronacrisis. “Maar de eerste verhuisbewegingen zijn nabij”, weet schepen Bart Wenes (CD&V). “Eigenlijk was het de bedoeling dat de Kringwinkel nu ongeveer hier z’n deuren zou kunnen openen, maar die timing moesten we wat bijsturen. Het is nu de bedoeling dat de Kringwinkel de komende maanden de oversteek maakt vanop site Noord in de Désiré Merghaertstraat en wellicht op 1 maart zal openen in RSL Op Post.” Ook de sociale kruidenier de Graancirkel verruilt site Noord voor RSL Op Post. “Zij zullen vermoedelijk in maart of april hier kunnen opstarten”, besluit Wenes.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"