De rechter sprak een werkstraf uit.
Volledig scherm
De rechter sprak een werkstraf uit. © LSI

Werkstraf voor diefstal auto om in te slapen

Een 36-jarige man uit Langemark-Poelkapelle moet van de rechter in Kortrijk een werkstraf van 80 uren uitvoeren en een boete van 208 euro betalen. Doet hij dat niet, dan vliegt hij toch nog zeven maanden de cel in.

0 reacties

 1. Acht maanden na opening kan Valentino klanten ontvangen bij Sole e Mare: “ Eindelijk kan ik m’n nieuwe zaak echt delen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Acht maanden na opening kan Valentino klanten ontvangen bij Sole e Mare: “ Eindelijk kan ik m’n nieuwe zaak echt delen”

  Tijdens de eerste verplichte horecasluiting zette Valentino Cimmino (25) z’n handtekening onder het contract voor het pand aan de Grote Markt 6 en tien dagen voor de tweede sluiting verhuisde hij z’n Italiaans restaurant en pizzeria Sole e Mare van de Patersstraat naar die nieuwe stek. Corona deed hem nooit twijfelen om verder te timmeren aan z’n grote droom, maar toch is Valentino dolblij dat de horeca sinds woensdag weer klanten binnen mag ontvangen. “Het was een frustrerende periode maar dankzij de takeaway en delivery hebben wij toch heel goed gewerkt”, aldus een ambitieuze Valentino.
 2. “Het geheim van ons succes? Keihard werken, elke dag weer... en met de voetjes op de grond blijven”: Brouwerij Rodenbach viert 200ste verjaardag met uniek boek
  PREMIUM

  “Het geheim van ons succes? Keihard werken, elke dag weer... en met de voetjes op de grond blijven”: Brouwerij Rodenbach viert 200ste verjaardag met uniek boek

  De ene was een literair talent, de andere een goede vriend van Van Gogh en nog anderen speelden een grote rol in het ontstaan van België. Veel beroemde telgen in de familie Rodenbach. Een familie die uiteindelijk het meest bekend staat voor zijn Vlaams roodbruin bier, dat dit jaar 200 jaar bestaat. En dat in die tijd wellicht de meeste bekroningen op internationale bierconcours op zak wist te steken. Duik met ons mee in de roemrijke geschiedenis van de Roeselaarse brouwerij Rodenbach, maar blik ook mee vooruit op de toekomst. Alvast één weggever: er komt dit jaar nog een nieuw biertje uit.