Leerlingen van het SASK geven het hoofd van de nieuwe reus Jempi vorm.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van het SASK geven het hoofd van de nieuwe reus Jempi vorm. © SASK Roeselare

Wereldkampioen Jean-Pierre Monseré herrijst als reus Jempi, 50 jaar na z’n overlijden

RoeselareVijftig jaar na z’n overlijden herrijst wereldkampioen wielrennen Jean-Pierre -Jempi- Monseré in 2021 als reus. Het is de bedoeling om de nieuwe telg binnen de Roeselaarse reuzenfamilie in maart voor te stellen en te dopen. Vervolgens zal reus Jempi niet alleen in Roeselare maar ook bij menig wielerwedstrijden, inclusief het WK dat in september Vlaanderen aandoet, opduiken. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Voormalige Rode Duivels en Niels Destadsbader voetballen voor het goede doel: “Speciaal mijn oude schoenen van FC De Kampioenen nog eens uit de kast gehaald”
  Roeselare

  Voormalige Rode Duivels en Niels Destadsba­der voetballen voor het goede doel: “Speciaal mijn oude schoenen van FC De Kampioenen nog eens uit de kast gehaald”

  Voetbalcoryfeeën als Yves Vanderhaeghe, Lorenzo Staelens, Olivier Deschacht, Thomas Buffel en Bart Goor trokken zondag nog eens de voetbalschoenen aan voor een benefietmatch tegen Club Roeselare in het Rodenbachstadion. Ook Jean-Marie Pfaff was erbij, net als Niels Destadsbader. Het werd uiteindelijk 2-4 voor de voormalige internationals.