Simon Alleman en Chloé Van Eecke van All-Bouw voor de grootste kijkwoning van West-Vlaanderen.
Volledig scherm
Simon Alleman en Chloé Van Eecke van All-Bouw voor de grootste kijkwoning van West-Vlaanderen. © Joke Couvreur

Welkom in de grootste kijkwoning van West-Vlaanderen

Bouwbedrijf All-Bouw stelt op 28 april, Nieuwbouwzondag, de grootste kijkwoning van West-Vlaanderen voor. Het bedrijf verbouwde het voorbije anderhalf jaar hun thuishaven in de Iepersestraat. Het publiek is er voor het eerst welkom op Nieuwbouwzondag. Wij gingen alvast op verkenning en voelden hoe de baksteen in onze maag zich meermaals roerde.

0 reacties

 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Nieuw concept in de maak voor gemeenteraadszaal na instorting plafond? “We zouden ook zonder vals plafond kunnen werken, zodat je het dakgebinte ziet”
  PREMIUM
  Lichtervelde

  Nieuw concept in de maak voor gemeente­raads­zaal na instorting plafond? “We zouden ook zonder vals plafond kunnen werken, zodat je het dakgebinte ziet”

  Nadat een maand geleden het plafond van de gemeenteraadszaal plots naar beneden denderde is het puin opgeruimd, maar vergaderen in de zaal zal niet meer voor dit jaar zijn. Niet alleen verpletterde het plafond de microfoons van de raadsleden, ook de meubels raakten zwaar beschadigd. Het gemeentebestuur denkt nu na over hoe het verder moet. “Ofwel gaan we eenvoudig voor een vervangingsplafond, ofwel kiezen we voor een ander concept.”
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  14

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Organisatie Parkies roept op geen peuken op de grond te gooien
  Roeselare

  Organisa­tie Parkies roept op geen peuken op de grond te gooien

  Nog deze vrijdag en volgende week kan je genieten van een gratis Parkies-concert in het Roeselaarse Sint-Sebastiaanspark. Met de droogte en de hoge temperaturen in het achterhoofd lanceert de organisatie via hun sociale media een oproep aan hun bezoekers om zeker geen peuken op de grond te gooien. Dit niet alleen omwille van het risico op brandgevaar. “We zijn een groen festival met een hart voor de natuur, dus hopelijk kunnen we op jullie steun rekenen”, klinkt het. Deze week staat ABBA4U op de Parkies in Roeselare, volgende week sluit Gers Pardoel de reeks concerten af.