Burgemeester Kris Declercq, Gene Vangampelaere van Digie, Motenavoorzitter Bart Wenes , Bruno Daems van ARhus, voorzitter van ARhus Henk Kindt, Bouchra Azami Idrissi en Laurent Hostekint van Kotee en ARhus-directeur Yves Rosseel stelden 'Digie aan huis' voor op het stadhuis.
Volledig scherm
Burgemeester Kris Declercq, Gene Vangampelaere van Digie, Motenavoorzitter Bart Wenes , Bruno Daems van ARhus, voorzitter van ARhus Henk Kindt, Bouchra Azami Idrissi en Laurent Hostekint van Kotee en ARhus-directeur Yves Rosseel stelden 'Digie aan huis' voor op het stadhuis. © CDR

Weigert je wifi of pruttelt je printer tegen? Digie aan huis brengt soelaas

Goed nieuws voor wie regelmatig met de handen in het haar zit door problemen met z’n computer, smartphone, printer, tablet, … Op 1 oktober starten ARhus, Digie en Kotee, de thuiszorgdiensten van Motena, met ‘Digie aan huis’, een digitale klusjesdienst die aan huis komt.

 1. Extra voorstellingsdagen voor audiowandeling Molmens
  Ardooie

  Extra voorstel­lings­da­gen voor audiowande­ling Molmens

  De visuele audiowandeling Molmens van cultuurkapel De Schaduw is een overweldigend succes. De afgelopen week trokken meer dan 900 mensen door de Ardooise velden om te ontdekken wat er zich diep onder de Ardooise grond afspeelt. Bovendien waren de reacties unaniem lovend en is het team van De Schaduw dolblij dat ze in moeilijke tijden er toch in geslaagd zijn om mensen op een veilige manier samen te brengen. Daarom hebben ze besloten om komend weekend twee extra voorstellingsdagen in te lassen. Zowel op zaterdag als zondag zijn er tijdslots te reserveren tussen 14 en 16 uur. Tickets kosten 10 euro.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg