De Diksmuideling maakte het bont aan het station in Roeselare.
Volledig scherm
De Diksmuideling maakte het bont aan het station in Roeselare. © Maxime Petit

Weerspannige man slaat minderjarige meisjes en dreigt politieman te onthoofden

Roeselare/Diksmuide/KortemarkEen 22-jarige man uit Diksmuide die eerder in zijn regio al verschillende keren amok maakte, heeft het woensdagnamiddag ook in Roeselare bont gemaakt. Hij viel er twee minderjarige meisjes lastig. Een omstaander die wou tussenkomen, kreeg ook een tik. Een politieman die op het tumult afkwam, werd zelfs met de dood bedreigd.

 1. Meimaand is top 100-maand bij Radio Bingo
  Roeselare

  Meimaand is top 100-maand bij Radio Bingo

  Radio Bingo, de laatste vrije radio van Roeselare, stuurt deze maand elke zaterdag tussen 13 en 19 uur telkens een verrassende top 100 de ether in. Op zaterdag 8 mei bestaat Radio Bingo 39 jaar, wat gevierd wordt met de Happy Birthday Party Top 100. Daarin wordt de leukste feestmuziek van 1982 tot en met 2021 gedraaid. Op maandag 17 mei is er de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie. Daarom hult Radio Bingo zich op zaterdag 15 mei in muzikale regenboogkleuren en haalt Bingo alles uit de kast met kleurrijke songs en artiesten. En traditiegetrouw besteedt Bingo ook veel aandacht aan het Eurovisiesongfestival. In de week van 17 mei stelt presentator Bart Soenen, de eurosongspecialist bij Bingo, alle inzendingen voor die te zien en te horen zullen zijn op het festival in Nederland. Dit elke avond van 19 tot 22 uur. Op zaterdag 22 mei is er de apotheose met de Eurovisiesong Top 100: een muzikaal overzicht van de beste inzendingen en winnaars van de voorbije jaren.
 1. Grill De Barriere en Barcelo bundelen krachten voor bos- en tuinterras Bar/Bar: “Geen 1,5 maar 15 meter afstand tussen de tafels”
  PREMIUM
  Roeselare

  Grill De Barriere en Barcelo bundelen krachten voor bos- en tuinterras Bar/Bar: “Geen 1,5 maar 15 meter afstand tussen de tafels”

  Uitdagende tijden vragen om creatieve oplossingen. En dat hebben de zaakvoerders van Grill De Barriere en evenementenlocatie Barcelo goed begrepen. Op het domein van De Barriere, te midden het groen, zetten ze een bos- en tuinterras Bar/Bar op poten. Vanaf woensdag 12 mei kan je er bij goed weer terecht voor een apéro of pousse-café, voor of na een maaltijd op het terras van De Barriere, maar ook om gewoon voluit te genieten van de gemoedelijke sfeer.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”