De schade aan de nagelnieuwe Ssangyong, met amper duizend kilometer op de teller, is groot.
Volledig scherm
De schade aan de nagelnieuwe Ssangyong, met amper duizend kilometer op de teller, is groot. © Hans Verbeke

Weer stevige klap op kruispunt met beperkte zichtbaarheid: zes mensen naar het ziekenhuis

Een botsing op het kruispunt van de Sint-Eloois-Winkelsestraat en de Ieperseweg in Oekene heeft woensdagvoormiddag enkele uren voor verkeershinder gezorgd. Zes mensen moesten naar het ziekenhuis, geen van hen was er erg aan toe. Volgens omwonenden gebeuren er regelmatig ongevallen op het kruispunt waar de zichtbaarheid niet al te best is.

1 reactie

 • Sharon Vandewaetere

  2 jaar geleden
  Ik passeer daar elke week en het is er levensgevaarlijk! De weg is er te smal om er 70km/u te rijden. En de wagens die uit de zijstraat komen moeten inderdaad te ver naar voren rijden om te zien of ze veilig de weg kunnen dwarsen. Hoog tijd dat er daar iets aan gedaan wordt!
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Niki laat café Den Beer over aan Izegemnaar Hein Dekiere, maar blijft er zelf werken: “Ik wil wat meer tijd met mijn dochter doorbrengen”
  PREMIUM
  Meulebeke/Izegem

  Niki laat café Den Beer over aan Izegemnaar Hein Dekiere, maar blijft er zelf werken: “Ik wil wat meer tijd met mijn dochter doorbren­gen”

  Café Den Beer op de markt van Meulebeke heeft een nieuwe patron. Hein ‘Hoppie’ Dekiere (54), die ook café ‘t Plectrum in Izegem onder de vleugels heeft, neemt het roer over van Niki Werbrouck (45). Al zullen de vaste klanten Niki niet hoeven te missen. Overdag blijft hij aan de slag in het café en ‘s avonds neemt Hein dan de tapkraan over. “Den Beer is mijn kindje, maar ik laat het met liefde over aan Hoppie.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen