Volledig scherm
© Bollen

Waar zijn er de komende dagen snelheidscontroles?

Verlofperiode of niet, agenten van de politiezone Riho gaan ook de komende dagen opnieuw op pad om snelheidsduivels op de bon te slingeren.

0 reacties

 1. Odile (15) geselecteerd voor zomercursus van wereldvermaarde American Ballet Theatre: “Hoe cool zou het niet zijn om zo ontdekt te worden?”
  PREMIUM
  Roeselare

  Odile (15) geselec­teerd voor zomercur­sus van wereldver­maar­de American Ballet Theatre: “Hoe cool zou het niet zijn om zo ontdekt te worden?”

  Odile Declerck (15), balletdanseres bij Ndigo, is geaccepteerd voor de zomercursus van het American Ballet Theatre, één van de meest prestigieuze balletscholen ter wereld. Door de coronapandemie moest ze geen auditie gaan doen in New York, en ook de cursus zelf zal digitaal georganiseerd worden. “Anders had ik wellicht nooit m’n kans gewaagd. Dit is een droom die uitkomt”, aldus de jonge ballerina.
 2. Tejo zoekt therapeuten
  Roeselare

  Tejo zoekt therapeu­ten

  Tejo Roeselare, die gratis therapeutische ondersteuning biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, is op zoek naar vrijwillige therapeuten om hun team te versterken. Ze zijn op zoek naar mensen met een diploma uit de sociale sector die twee uur therapie per week of per twee weken willen geven. In ruil bieden ze een driedaagse opleiding, warme collega’s en eeuwige dankbaarheid van de jongeren. Interesse? Neem dan contact op via info.roeselare@tejo.be of 0468/54.79.97.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len