De vzw Roeselare Koerst schonk enkele mooie items aan KOERS. Museum van de Wielersport.
Volledig scherm
De vzw Roeselare Koerst schonk enkele mooie items aan KOERS. Museum van de Wielersport. © RV

Vzw Roeselare Koerst vult collectie KOERS aan met nieuwe topstukken

KOERS. Museum van de Wielersport is enkele mooie collectiestukken rijker dankzij de vzw Roeselare Koerst, die al sinds jaar en dag in juli het Natourcriterium organiseert in de Rodenbachstad. 

 1. Circus Pipo strijkt neer op parking Euroshop
  Rumbeke

  Circus Pipo strijkt neer op parking Euroshop

  Circus Pipo komt volgende maand naar Rumbeke. Van 19 februari tot en met 6 maart strijkt het bonte gezelschap neer op de parking van Euroshop langs de Meensesteenweg. Ze brengen er niet minder dan 18 voorstellingen van hun 90 minuten durende familieshow. Dit op zaterdag 19 februari om 14 en 16.30 uur, op zondag 20 februari om 11 en 15 uur, op woensdag 23 februari om 15 uur, op zaterdag 26 februari om 14 en 16.30 uur, op zondag 27 februari om 11 en 15 uur, van dinsdag 1 maart tot en met vrijdag 4 maart om 15 uur, op zaterdag 5 maart om 14 en 16.30 uur en op zondag 6 maart om 11 en 15 uur. Tickets kan je nu al online aanschaffen via www.circuspipobelgium.be, maar zijn ook te koop aan de kassa op de dagen dat er een voorstelling is. Dit telkens vanaf één uur voor de show en tussen 11 en 12 uur. Op zondag betalen de volwassenen trouwens kindertarief.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 1. Karel (24) loopt in februari 406 kilometer als eerbetoon aan overleden zus Suzanne en vrienden Emil en Sander: “Drie bijzondere mensen herdenken die me nauw aan het hart lagen”
  PREMIUM
  Izegem / Sint-Eloois-Winkel

  Karel (24) loopt in februari 406 kilometer als eerbetoon aan overleden zus Suzanne en vrienden Emil en Sander: “Drie bijzondere mensen herdenken die me nauw aan het hart lagen”

  Karel Van Eeckhout gaat een sportieve uitdaging van jewelste aan. De jongeman wil in februari élke dag lopen en de afstand gestaag opbouwen tot hij op het eind van de maand maar liefst 406 kilometer op de teller heeft staan. Dat doet hij als eerbetoon aan zijn aan leukemie overleden zus Suzanne, maar ook voor twee goede vrienden van wie hij vorig jaar afscheid moest nemen. Op bepaalde dagen kan je mee lopen om herinneringen aan hen op te halen. De actie is ook aan het goede doel gekoppeld.