Sinds donderdag 18 uur wordt er op rollen gefietst in VTI Roeselare.
Volledig scherm
Sinds donderdag 18 uur wordt er op rollen gefietst in VTI Roeselare. © Maxime Petit

VTI Roeselare fietst 24 uur op rollen voor Rode Neuzen Dag

RoeselareIn het VTI Roeselare is donderdag ‘Bollen op rollen’ gestart. 24 uur lang zullen leerkrachten, leerlingen en sympathisanten van de school non-stop fietsen op rollen. Dit ten voordele van Rode Neuzen Dag. 

 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. De Kerit zoekt vrijwilligers
  Roeselare

  De Kerit zoekt vrijwilli­gers

  De Kerit is dringend op zoek naar helpende handen. Het armoedeproject binnen Kerk in Roeselare heeft een aantal doorverwijswoningen ter beschikking om mensen in crisissituatie tijdelijk op te vangen. Als de doorverwijswoning verlaten wordt, dient deze gepoetst te worden vooraleer nieuwe bewoners in crisis er hun intrek kunnen nemen. De Kerit zoekt nu vrijwilligers om, liefst per twee, dat poetswerk af en toe en voor enkele uurtjes op zich te nemen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 0473/21.16.81.
 3. Dokter Knuffel brengt vrolijkheid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Dokter Knuffel brengt vrolijk­heid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”

  AZ Delta heeft er dankzij Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor de glimlach op het gezicht van de zieke kinderen, een heel bijzondere dokter bij. Voortaan gaat Dokter Knuffel éénmaal per maand op ronde op de afdeling pediatrie om zich te bekommeren om de knuffeldieren van de patiëntjes en hen van heel wat leuke momentjes te voorzien. In samenspraak met Het Clownshuis kan de dokter zelfs bijzondere thuiszorg voorschrijven: van bezoekjes aan huis tot in de klas van het langdurig thuisverblijvend zieke kind.