De Ford C-Max belandde op z'n zijkant na het ongeval langs de Ieperseweg in Beitem. Nadat de bestuurster was geëvacueerd, zette de brandweer het voertuig weer met de vier wielen op de rijweg.
Volledig scherm
De Ford C-Max belandde op z'n zijkant na het ongeval langs de Ieperseweg in Beitem. Nadat de bestuurster was geëvacueerd, zette de brandweer het voertuig weer met de vier wielen op de rijweg. © Hans Verbeke

Vrouw gewond na klap tegen geparkeerde wagen, in eigen straat

BeitemLangs de Ieperseweg in Beitem gebeurde zaterdagavond een ongeval. Een auto belandde er op z’n zijkant.

  1. Broer van Vlaams parlementslid sterft na val in diepe put naast opgebroken voetpad: “Dit ongeval had nooit mogen gebeuren”
    Play
    Izegem

    Broer van Vlaams parlements­lid sterft na val in diepe put naast opgebroken voetpad: “Dit ongeval had nooit mogen gebeuren”

    Bij een vreemd ongeval op de Korenmarkt in Izegem is dinsdagavond Piet Sintobin (58) levensgevaarlijk gewond geraakt. De broer van Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin (Vlaams Belang) was op weg naar huis en viel in een diepe put aan nutswerken. Het kostte de brandweer heel wat moeite om het slachtoffer te evacueren. Ondanks de beste zorgen is Sintobin woensdagnamiddag overleden aan zijn verwondingen. “Hartverscheurend", vindt Henk Verbeke, die samen met een andere man in de put sprong om te vermijden dat het slachtoffer zou stikken in het slijk.