De politie van de zone RIHO kreeg dinsdagvoormiddag een lugubere melding binnen, maar die bleek vals
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO kreeg dinsdagvoormiddag een lugubere melding binnen, maar die bleek vals © Hans Verbeke

Vrouw doet melding van menselijke resten in schouw… blijkt vals alarm

RoeselareDe politie van Roeselare kreeg dinsdagvoormiddag een lugubere melding binnen. Een vrouw belde omdat ze menselijke resten had gevonden in haar schouw. Eens ter plaatse bleek er gelukkig niets aan de hand.

 1. Dankzij deze voetbalmama’s leeft het WK wél in Roeselare: “Zelfs in de school waar ik les geef, heb ik iedereen meegekregen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Dankzij deze voetbalmama’s leeft het WK wél in Roeselare: “Zelfs in de school waar ik les geef, heb ik iedereen meegekre­gen”

  De Heirwegmeers in Beveren - bij Roeselare - is wellicht de enige duivelsgekke straat in het land. Voetbalmama Ellen Dekocker vuurde, met de eerste WK-match van de Duivels in zicht, haar buurvrouwen aan om de straat in een tricolore jasje te steken. Een lightversie in vergelijking met eerdere EK’s en WK’s, maar dat ligt volgens de dames vooral aan de winterse timing. Maar het geloof in de Rode Duivels, dat zit er wel meer dan snor. “Het is nu of nooit, we worden wereldkampioen”, aldus Ellen Dekocker en buurvrouw Nathalie Debrauwer.
 2. Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmarkten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Van Kortrijk tot Tielt: op deze kerstmark­ten in het zuiden van West-Vlaanderen snuif je de kerstsfeer op

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten 17 kerstmarkten op in het zuiden van West-Vlaanderen om helemaal in de kerststemming te komen.