Politie
Volledig scherm
Politie © Hans Verbeke

Vrouw (47) dood aangetroffen in woning: overlijden wordt als verdacht gezien

RoeselareHet parket onderzoekt een verdacht overlijden van een 47-jarige vrouw in de Rumbeeksesteenweg in Roeselare. Het was haar partner die woensdagmorgen de hulpdiensten verwittigde. Het parket stelde een onderzoeksrechter en een wetsdokter aan om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.

  1. Hamburgerrestaurant Flooh’s schakelt versnelling hoger in Sint-Alfonsusstraat: “Opvallende gevel, overdadig interieur, vernieuwd menu en uitgebreid concept”
    PREMIUM
    Roeselare

    Hamburger­res­tau­rant Flooh’s schakelt versnel­ling hoger in Sint-Alfonsus­straat: “Opvallende gevel, overdadig interieur, vernieuwd menu en uitgebreid concept”

    De opvallende oranje gevel in de Sint-Alfonsusstraat al opgemerkt? Op deze locatie heropent hamburgerrestaurant Flooh’s op vrijdag 19 augustus de deuren. Florence Bruneel (29) en Alexis Vandemoortele (32) waren met hun homemade burgers tot voor kort om de hoek te vinden in de Delaerestraat maar waren toe aan een volgende stap in hun culinair avontuur. Ze kozen voor een overdadige inrichting, een andere beleving en een vernieuwd menu. “Je kan hier zowel terecht voor een snelle hap als een totaalbeleving van cocktail tot dessert”, zeggen de vriendinnen.