Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Vrouw (35) wordt onwel onder de douche door CO-intoxicatie

RoeselareIn Roeselare is een 35-jarige vrouw woensdagmiddag naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze onder de douche onwel werd. Oorzaak is een CO-intoxicatie door een slecht werkende boiler. Ook haar man en twee kinderen van 10 en 14 jaar werden preventief naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. Verkeershinder door sloop site Van Marcke

  Verkeers­hin­der door sloop site Van Marcke

  De afbraak van de site Van Marcke zorgen van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april voor wat verkeershinder. Tijdens die week wordt er gesloopt op de hoek van de Vlasstraat met de Stationsdreef.Fietsers en bestuurders van bromfietsen klasse A hebben steeds doorgang. Auto’s kunnen niet door tussen de Spoorweglaan en de Vlasstraat. Er is een korte omleiding via de Middenstraat, Rondekomstraat en Vlasstraat. De parking aan Stationsdreef 6-8 blijft wel bereikbaar.
  Roeselare
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.