Het team van Zonder Honger Naar Bed Roeselare, Moorslede , Dadizele tonen opnieuw hun goeie hart en maken werk van een takeaway kerstmaaltijd voor mensen die het minder goed hebben.
Volledig scherm
Het team van Zonder Honger Naar Bed Roeselare, Moorslede , Dadizele tonen opnieuw hun goeie hart en maken werk van een takeaway kerstmaaltijd voor mensen die het minder goed hebben. © Maxime Petit

Vrijwilligers Zonder Honger Naar Bed serveren afhaalkerstmaal voor wie het minder breed heeft

RumbekeDe vrijwilligers van Zonder Honger Naar Bed Roeselare, Moorslede, Dadizele toonden donderdag hun warm hart en stonden quasi heel de dag in de keuken. Ze bereidden een takeaway kerstmaaltijd voor 81 personen die het iets minder makkelijk hebben.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. 40-tal supporters zien Knack Roeselare vanop Schiervelde stunten in heenwedstrijd Europese CEV-finale: “Taxi voor volgende week is al geboekt"

  40-tal supporters zien Knack Roeselare vanop Schiervel­de stunten in heenwed­strijd Europese CEV-finale: “Taxi voor volgende week is al geboekt"

  “Een sublieme match! Dat hadden we nooit verwacht.” Aan het woord is Stijn Couvreur, sinds jaar en dag supporter van Knack Roeselare. Samen met een 40-tal andere supporters zag hij woensdagavond vanop Schiervelde hoe zijn geliefde volleyteam de heenwedstrijd van de Europese CEV-finale bij de Italiaanse topclub Modena won met 0-3. De terugwedstrijd volgt woensdag in Roeselare. “Volgende week is er hier sowieso een groots feest!”
  Roeselare