Net zoals vorig jaar bezorgden de vrijwilligers van NieuwjaarsActieRoeselare een warm eindejaar aan huis.
Volledig scherm
Net zoals vorig jaar bezorgden de vrijwilligers van NieuwjaarsActieRoeselare een warm eindejaar aan huis. © Maxime Petit

Vrijwilligers NAR brengen warm eindejaar aan huis bij gezinnen die het moeilijk hebben

RoeselareDe pandemie maakte het voor de vrijwilligers van NieuwjaarsActieRoeselare opnieuw niet mogelijk om een feest te organiseren voor wie het minder makkelijk heeft. Maar dat weerhield de vrijwilligers er niet van om die mensen toch een warm eindejaar te bezorgen.

 1. Moeder en dochter openen twee winkels onder één dak: “Uniek antiek bij Juliette Antique, zelfgemaakte cupcakes en ander zoets bij Maison Juliette”
  PREMIUM

  Moeder en dochter openen twee winkels onder één dak: “Uniek antiek bij Juliette Antique, zelfgemaak­te cupcakes en ander zoets bij Maison Juliette”

  De Sint-Amandsstraat is vanaf zaterdag 1 april twee nieuwe winkels rijker in één klap. Pascale Boutelegier (40) en haar moeder Catherine Desal (66) openen er samen, en onder hetzelfde dak, Maison Juliette en Juliette Antiques. Pascale focust er op allerlei lekkers: van verse cupcakes tot snoeptaarten en geschenkpakketten, terwijl Catherine uitsluitend antiek verkoopt waar ze zelf een beetje verliefd op is. “Samenwerken lukt perfect, we zijn niet enkel moeder en dochter maar echte hartsvriendinnen”, aldus het duo die ons het verhaal verklapte achter hun beide passies.
  Roeselare
 2. Kapster Rania huurt voortaan stoel bij Philip Coiffure: “Door de stijgende energiekosten is dit de toekomst”
  PREMIUM

  Kapster Rania huurt voortaan stoel bij Philip Coiffure: “Door de stijgende energiekos­ten is dit de toekomst”

  Voortaan knippen, kleuren en brushen Rania Xouras (43) van Rania’s Hairstudio en Philip Noppe (60) van Philip Coiffure onder één dak. Nadat Rania er niet in slaagde om een overnemer te vinden voor haar salon langs de Sint-Amandsstraat, klopte ze aan bij Philip met de vraag of ze een stoel kon huren in zijn kapperszaak aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. “We werken elk volledig zelfstandig maar op dezelfde plek. Dit wordt volgens ons de toekomst”, aldus Philip die dankzij de samenwerking plots weer oude bekenden over de vloer ziet komen.
  Roeselare
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Loop ten voordele van de Lievensmissie in India en win een all-in lunch bij driesterrenrestaurant Boury

  Loop ten voordele van de Lievensmis­sie in India en win een all-in lunch bij driester­ren­res­tau­rant Boury

  Dwars over de Mandel bundelt de krachten met Tim Boury. De sterrenchef heeft enkele Indische medewerkers in dienst en draagt de grootste stratenloop van Midden-West-Vlaanderen, waarvan de opbrengst traditioneel geschonken wordt aan de onderwijsprojecten van de Lievensmissie in India, dan ook een warm hart toe. Met veel plezier duikt Tim dan ook achter het fornuis om één van de vooringeschreven deelnemers aan Dwars over de Mandel culinair te verwennen.
  Roeselare
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.