De vrachtwagen met aanhangwagen kantelde op de rotonde van de Graankaai, aan het bedrijf Poco Loco.
Volledig scherm
De vrachtwagen met aanhangwagen kantelde op de rotonde van de Graankaai, aan het bedrijf Poco Loco. © Hans Verbeke

Vrachtwagen met mest kantelt aan rotonde Poco Loco: chauffeur lichtgewond

RoeselareLangs de Graankaai, op de rotonde aan Poco Loco, is dinsdagmorgen een vrachtwagen met aanhangwagen gekanteld. Dat zorgde voor urenlange, weliswaar beperkte verkeershinder.

 1. Leerkracht Bart (42) verdedigt Belgische eer op eerste WK gravelrace: “Als ik bij de vijf beste Belgen eindig, spring ik een gat in de lucht”
  PREMIUM
  Roeselare/Menen

  Leerkracht Bart (42) verdedigt Belgische eer op eerste WK gravelrace: “Als ik bij de vijf beste Belgen eindig, spring ik een gat in de lucht”

  Bart Goudeseune (42) verdedigt begin oktober de Belgische driekleur op het eerste WK gravelracen in Italië. De leerkracht lichamelijke opvoeding ontdekte de gravelbike, een kruising tussen een koersfiets en een mountainbike, tijdens corona. Die nieuwigheid wakkerde het competitiebeestje in Bart aan. “Het is toch speciaal dat ik straks in een truitje van de Belgische ploeg mag rijden”, vindt Bart.
 2. Vroedvrouw Delphine turnt webshop om in fysieke winkel: “Bij Baby’phine kan je terecht voor Spaanse en Portugese kindermode”
  PREMIUM
  Roeselare/Torhout

  Vroedvrouw Delphine turnt webshop om in fysieke winkel: “Bij Baby’phine kan je terecht voor Spaanse en Portugese kindermode”

  Delphine Platteeuw (29) opent vrijdag langs de Roeselaarse Delaerestraat de deuren van Baby’phine, een kinderwinkel voor kinderen van 0 tot 6 jaar. De mama van twee, die ook nog actief is als zelfstandig vroedvrouw, startte al in 2018 met de verkoop van Spaanse en Portugese kindermode maar deed dit tot nu toe, met uitzondering van een pop-up in het najaar van 2021, online. “Het is door de blijvende vraag van de klanten dat ik nu effectief een winkel start”, zegt ze.
 3. Gezocht: Roeselarenaars die dienstverlening stad en Arhus onder de loep willen nemen
  Roeselare

  Gezocht: Roeselaren­aars die dienstver­le­ning stad en Arhus onder de loep willen nemen

  Stad Roeselare en ARhus zoeken Roeselarenaars die willen deel uitmaken van het Testpanel voor het Testhuis. Dit project gaat binnenkort van start en loopt tot juni 2023. Bedoeling ervan is om de dienstverlening van zowel de stad als van ARhus te verbeteren. Concreet zullen zowel burgers als medewerkers de dienstverlenende processen kritisch onder de loep nemen, zowel aan het loket, aan de telefoon, digitaal, op de werkvloer,… Dit om uit te zoeken waar en hoe het nog beter kan. Interesse om deel uit te maken van het Testpanel? Inschrijven kan via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijvingsformulier-testhuis. De eerste bijeenkomst is voorzien op dinsdag 4 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.