Jean-Marie Pfaff en Niels Destadsbader waren er alvast bij.
Volledig scherm
Jean-Marie Pfaff en Niels Destadsbader waren er alvast bij. © Sam Vanacker

Voormalige Rode Duivels en Niels Destadsbader voetballen voor het goede doel: “Speciaal mijn oude schoenen van FC De Kampioenen nog eens uit de kast gehaald”

RoeselareVoetbalcoryfeeën als Yves Vanderhaeghe, Lorenzo Staelens, Olivier Deschacht, Thomas Buffel en Bart Goor trokken zondag nog eens de voetbalschoenen aan voor een benefietmatch tegen Club Roeselare in het Rodenbachstadion. Ook Jean-Marie Pfaff was erbij, net als Niels Destadsbader. Het werd uiteindelijk 2-4 voor de voormalige internationals.

  1. Krottegemse tuinconcerten gaan last minute indoor
    Roeselare

    Krottegem­se tuinconcer­ten gaan last minute indoor

    De concerten die op zaterdag 25 juni in verschillende Krottegemse tuinen zouden plaatsvinden, worden door de barre weersvoorspellingen verplaatst naar café Breda Viva La Vie aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. “Tuinconcerten vinden we te riskant dus schakelen we naar plan B”, aldus organisator Guido Declercq. Het uurrooster en de line-up blijven wel ongewijzigd. Dat betekent dat je om 14 uur kan genieten van Tristan Driessens & Michalis Kouloumis feat. Miriam Encinas Laffitte, Jonas Winterland om 15.30 uur solo op het podium staat en folkgroep Malahide om 17 uur hun ding doet in café Breda Viva la Vie. De concerten zijn gratis. Meer info op https://www.vivial.be/2022/03/27/tuinconcerten-krottegem.