Karel Moestermans kijkt uit naar de ingebruikname van de nieuwe campus.
Volledig scherm
Karel Moestermans kijkt uit naar de ingebruikname van de nieuwe campus. © Maxime Petit

Volwassenenonderwijs neemt in september vierde campus in evenveel jaar tijd in gebruik: “Moeilijke tijden, maar nu al inspelen op de noden van straks”

RoeselareVolwassenenonderwijs CREO neemt op 1 september zijn vierde nieuwe campus in vier jaar tijd in gebruik. Nochtans krijgt het volwassenenonderwijs rake klappen door corona. Een nieuwe naam voor de campus is er nog niet, maar daarvoor roept CREO de hulp in van het publiek.

 1. Noël en Christa vieren goud
  Ardooie

  Noël en Christa vieren goud

  Noël Devolder en Christa Rigole vierden hun gouden jubileum. Noël werd geboren op 5 juni 1949, Christa op 8 oktober 1951. Het koppel uit de Kaaistraat leerde elkaar kennen in café De Nova en stapte in het huwelijksbootje op 15 april 1971. Noël verdiende 14 jaar de kost als schilder en werkte nadien bij de firma Jonckheere in Beveren tot hij op brugpensioen ging. Christa werkte op haar beurt enkele jaren bij City Sport gewerkt en vervolges 25 jaar bij schoenen Drielinck tot ze failliet gingen. De rest van haar loopbaan was ze aan de slag bij D’Arta. Het koppel, dat kinderloos is, geniet volop van reizen. Noël is ook een fervent schilder, terwijl Christa graag wandelt. Het koppel kreeg felicitaties van het gemeentebestuur via schepen Kathleen Verhelle.
 1. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje

 2. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro