Bram Lucker en Patrick Azizi van Dosko Beveren en Wesley Samyn en Karen Deryckere van We Are Music slaan de handen in elkaar voor een heel divers kamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Bram Lucker en Patrick Azizi van Dosko Beveren en Wesley Samyn en Karen Deryckere van We Are Music slaan de handen in elkaar voor een heel divers kamp. © CDR

Voetballen, deejayen en creatief met kunst tijdens één kamp? Dosko Beveren en We Are Music bundelen krachten voor unieke jeugdstage

Roeselare/BeverenJe bent jong en je wilt wat. Dan is het unieke kamp waarmee Doske Beveren en We Are Music begin juli uitpakken iets voor jou. Beide partijen bundelen de krachten en pakken uit met een uniek driedaags kamp waarin zowel voetbal, deejayen als kunst centraal staan. “Het is een unieke formule waarbij we de deelnemers de kans willen geven van veel te proeven en hun talenten te ontplooien.” 

 1. Gentse Lichterveldenaar Steven opent vandaag ‘Baraaf’ in pop-upversie: “Tot het binnen afgewerkt is iedereen welkom in de tuin”
  PREMIUM
  Zwevezele/Lichtervelde

  Gentse Lichtervel­de­naar Steven opent vandaag ‘Baraaf’ in pop-upversie: “Tot het binnen afgewerkt is iedereen welkom in de tuin”

  Zwevezele krijgt er met ‘Baraaf’ een café bij. Het pand zelf wordt nog volop gerenoveerd, maar in de tuin van het voormalige Taverne Hapkin, kan je vanaf vandaag al terecht in een pop-up zomerbar. Ook het EK Voetbal kan je er volgen op drie grote schermen. Voor Steven Houttekier, de vriend van Madelon Vanzieleghem van Den Gouden Appel in Lichtervelde, begint daarmee een nieuw hoofdstuk. “Een kinderwens hebben we niet, maar met Den Appel en Baraaf hebben we nu toch al twee kindjes. Allemaal door corona.”
 1. Donorcentrum Rode Kruis open op zaterdag om bloedvoorraad voor zomer in te slaan
  Roeselare

  Donorcen­trum Rode Kruis open op zaterdag om bloedvoor­raad voor zomer in te slaan

  Op zaterdag 12 juni zet het donorcentrum van het Rode Kruis aan het Roeselaarse Stationsplein de deuren open. Iedereen is welkom van 9 tot 15 uur om bloed of plasma te geven. De extra opening valt net voor Wereld Bloeddonordag, de dag waarop donoren wereldwijd in de bloemetjes worden gezet. Bovendien zorgt deze zaterdagopening ervoor dat het Rode Kruis voldoende bloed en plasma kan inzamelen voor de zomervakantie. Een afspraak maken is verplicht en kan op het gratis nummer 0800/777.00 of op donorportaal.rodekruis.be.