De leerlingen vormden een levende rode neus om te onthullen welk bedrag VISo aan Roden Neuzen Dag schenkt.
Volledig scherm
De leerlingen vormden een levende rode neus om te onthullen welk bedrag VISo aan Roden Neuzen Dag schenkt. © Maxime Petit

VISO Roeselare steunt Rode Neuzen Dag: “Mentaal welbevinden van leerlingen een boost geven en onder de aandacht brengen”

RoeselareVISO Roeselare sprokkelde 1.700 euro bijeen voor Rode Neuzen Dag. Dit onthulden ze vrijdag op een originele manier. Alle leerlingen vormden samen een levende rode neus die het ingezamelde bedrag onthulde.

 1. Vietnamese verstekeling in vrachtwagen wou wég uit Verenigd Koninkrijk en belandt op bedrijventerrein in Roeselare: “Toch niet voor iedereen land van melk en honing.”
  Roeselare

  Vietnamese versteke­ling in vrachtwa­gen wou wég uit Verenigd Koninkrijk en belandt op bedrijven­ter­rein in Roeselare: “Toch niet voor iedereen land van melk en honing.”

  In tegenstelling tot honderden lotgenoten wou een 19-jarige Vietnamese transmigrant wég uit het Verenigd Koninkrijk en naar het Europese vasteland terugkeren. Aan zijn overtocht kwam donderdagnamiddag een einde op een bedrijventerrein in Roeselare, toen hij door de Tsjechische trucker in zijn laadruimte ontdekt werd.
 2. Petanqueclub Colora laat iedereen proeven van hun sport
  Beveren

  Petanque­club Colora laat iedereen proeven van hun sport

  Petanqueclub Colora Roeselare organiseert op zaterdag 29 januari een open petanquenamiddag. Vanaf 14 uur kan iedereen in hun lokalen aan de Beversesteenweg 310 deelnemen aan een wedstrijd en zo kennismaken met zowel de sport als de club. Via loting worden, per ronde, ploegen samengesteld. In totaal staan er drie rondes op het programma en op het einde worden natura prijzen verdeeld. Deelnemen kost drie euro en met een vrijetijdspas betaal je maar de helft. Meer info via petanqueclubcolora@gmail.com of 0478/24.70.73.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Van mountainbiken tot magisch park, komedie en zoektocht: onze weekendtips vol kleine pleziertjes in Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Kortrijk/Moorslede/Wevelgem/Deerlijk

  Van mountainbi­ken tot magisch park, komedie en zoektocht: onze weekend­tips vol kleine plezier­tjes in Zuid-West-Vlaanderen

  Het ontbreekt aan grote evenementen in een periode waarin Omikron wild om zich heen grijpt. Maar ook uit kleine pleziertjes kan je groot genot halen. Dat blijkt uit onze weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen. Sportievelingen kunnen zich uitleven op twee mountainbiketochten, in een park beleef je magische avonturen, de bekende presentator Jan Jaap van der Wal zakt met zijn nieuwste komedie naar onze regio af en in een deelgemeente van Kortrijk kan je voor het eerst deelnemen aan een nieuwe wandel-fotozoektocht.