Drugs: de beklaagde uit Roeselare is er niet bepaald vies van en kampt zelfs met een verslaving.
Volledig scherm
Drugs: de beklaagde uit Roeselare is er niet bepaald vies van en kampt zelfs met een verslaving. © ANP XTRA

Vier jaar extra cel voor drugsverslaafde man die levenslange rijverboden opstapelt: “U bent een ongeleid projectiel in het verkeer”

RoeselareDavy V. uit Roeselare moest door eerdere veroordelingen al brommen tot in 2028, maar daar doet de politierechter nu nog eens vier jaar cel bij voor een reeks inbreuken in het verkeer.

 1. Kloen zamelt fondsen in via clowneske puzzels
  Roeselare

  Kloen zamelt fondsen in via clowneske puzzels

  Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor zieke kinderen, heeft een reeks puzzels op de markt gebracht. De opbrengst gaat naar kindgerichte doelen. Er zijn vier verschillende puzzels, getekend door lokaal talent. De puzzels ‘Kloenerie’ en ‘Chocolade’ tellen duizend stukjes en zijn respectievelijk getekend door Jimmy Hostens en Steven Selschotter. Filip Cardoen tekende twee puzzels met elk vijfhonderd stukjes rond de thema’s ‘Tuinclowns’ en ‘Pretpark’. Later volgen er voor de kleintjes nog twee puzzelboxen met telkens drie puzzels van twintig stukjes rond het thema ‘Sportclowns’. Die worden ontworpen door Brecht Deraeve.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.