Niets is wat het lijkt. Onder de Magische Molglazen bevinden zich tien Gemolde Glazen en die zijn geld waard.
Volledig scherm
Niets is wat het lijkt. Onder de Magische Molglazen bevinden zich tien Gemolde Glazen en die zijn geld waard. © RV

VIDEO - Rodenbach verstopt onder 25.000 Magische Molglazen 10 Gemolde Glazen: wie er één vindt,
is 1.000 euro rijker

De zesde editie van het VIER-programma De Mol houdt nu al enkele weken miljoenen Vlamingen in spanning. Als partner van De Mol verspreidde Brouwerij Rodenbach, van bij de start van het programma, 25.000 Magische Molglazen met de bekende duimafdruk van De Mol die bij het inschenken van een verfrissende Rodenbach van wit naar rood kleurt. Maar niets is wat lijkt. 

0 reacties

  1. Negentigste Roeselaarse batjes lokken veel volk ondanks regenachtige zaterdag: “Kuieren, kopen en kijken is waar het allemaal om draait”
    PREMIUM
    Roeselare

    Negentig­ste Roeselaar­se batjes lokken veel volk ondanks regenachti­ge zaterdag: “Kuieren, kopen en kijken is waar het allemaal om draait”

    Na twee jaar corona kon Roeselare eindelijk terug genieten van volwaardige Batjes. Ondanks de motregen was het gezellig druk op batjeszaterdag, terwijl het op zondag overal over de koppen lopen was. Er werd massaal gekuierd, gekeken en uiteraard ook gekocht. “Je voelt echt dat de mensen weer willen buiten komen”, zegt Lieve Lanszweert (82) van de gelijknamige lederzaak in de Manestraat. Ze is aan haar 64ste (!) Batjes toe.