De jury maakte onder andere kennis met de bakkerijafdeling van MSKA.
Volledig scherm
De jury maakte onder andere kennis met de bakkerijafdeling van MSKA. © Joke Couvreur

VIDEO + FOTOREEKS. MSKA haalt alles uit de kast om Strafste School van Vlaanderen te worden

MSKA Roeselare trok dinsdag alle registers open voor een bezoek van de jury van de ‘De Strafste School van Vlaanderen’, een wedstrijd die radiozender MNM al voor de negende keer organiseert. MSKA is een van de vijftien finalisten.

0 reacties

 1. LEKKER LOKAAL: Italiaanse klasse bij La Vità è Bella
  PREMIUM
  Izegem

  LEKKER LOKAAL: Italiaanse klasse bij La Vità è Bella

  Ook in deze tijden kan het leven nog mooi zijn. Zeker als we voor een takeaway-gerecht bij La Vità è Bella in Izegem mogen aankloppen. De rasechte Siciliaan Davide staat er in de potten te roeren en krijgt in de zaak hulp van zijn vrouw Ramona. Tien op tien voor authenticiteit, maar wij wilden wel eens weten of die ook doorsijpelt in enkele van de Italiaanse klassiekers die ze op hun menukaart zetten. Ontdek hier meer restaurantrecensies uit uw buurt.
 2. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 3. Familie Debacker al vier generaties van vader op zoon bij de brandweer: “Er loert altijd gevaar, maar je mag daar niet bij stilstaan”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Familie Debacker al vier generaties van vader op zoon bij de brandweer: “Er loert altijd gevaar, maar je mag daar niet bij stilstaan”

  In tien dagen tijd waren er verschillende zware branden in Anderlecht en Opwijk, en viel ook het klooster van Heule aan de vlammen ten prooi. De balans is triest: alleen al dit jaar stierven in ons land 18 mensen in een fatale brand. Ook voor brandweermannen blijft het altijd opletten. Toch bestaat er bij de familie Debacker geen twijfel over hun beroepskeuze. Al vier generaties waren actief bij het Ingelmunsterse korps. Een gesprek met Guido (80), Bert (52) en Michiel (21), pompiers van vader op zoon.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen