Foto JBOR
Volledig scherm
© Foto JBOR

Vespa Club Roeselare eert overleden lid met rit

 1. Vintagewinkel Curieuzeneuze steekt de straat over en vestigt zich in Diksmuidsesteenweg: “Nu kunnen klanten nieuwe stek nog ontdekken zonder hinder van heraanleg”
  Roeselare

  Vintagewin­kel Curieuze­neu­ze steekt de straat over en vestigt zich in Diksmuidse­steen­weg: “Nu kunnen klanten nieuwe stek nog ontdekken zonder hinder van heraanleg”

  Vintagewinkel Curieuzeneuze sluit morgenavond definitief de deuren langs de Roeselaarse Wallenstraat, om op zaterdag 29 januari te heropenen aan de overkant van de straat. Els Vandepitte en Peter Rousseau kochten de bekende burgerwoning van textielwaren Plancke-Ingels langs de Diksmuidsesteenweg 2. Dat er grootschalige wegenwerken op komst zijn, wisten ze op dat moment niet. “Het wordt even tanden bijten, maar straks wordt het sowieso beter. Ik zie me hier winkel houden tot m’n 80e”, aldus Els.
 2. Petanqueclub Colora laat iedereen proeven van hun sport
  Beveren

  Petanque­club Colora laat iedereen proeven van hun sport

  Petanqueclub Colora Roeselare organiseert op zaterdag 29 januari een open petanquenamiddag. Vanaf 14 uur kan iedereen in hun lokalen aan de Beversesteenweg 310 deelnemen aan een wedstrijd en zo kennismaken met zowel de sport als de club. Via loting worden, per ronde, ploegen samengesteld. In totaal staan er drie rondes op het programma en op het einde worden natura prijzen verdeeld. Deelnemen kost drie euro en met een vrijetijdspas betaal je maar de helft. Meer info via petanqueclubcolora@gmail.com of 0478/24.70.73.
 1. Inschrijvingen Zapper starten op 22 januari
  Roeselare

  Inschrij­vin­gen Zapper starten op 22 januari

  De nieuwe Zapper met het vakantieaanbod van de stad werd onder alle Roeselaarse basisscholen bedeeld. Vanaf zaterdag 22 januari om 9 uur starten de inschrijvingen voor de kampen en speelpleinwerking tijdens de krokus-, paas- en zomervakantie 2022. Dit via https://zapper.roeselare.be. Zorg alvast dat je op voorhand een account hebt aangemaakt, je login getest hebt, een overzicht maakte met alle gewenste kampen en alle benodigdheden bij de hand hebt voor het online betalen.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.