Vaak had de veertiger het op (elektrische) fietsen gemunt.
Volledig scherm
Vaak had de veertiger het op (elektrische) fietsen gemunt. © Klaas De Scheirder

Veroordeeld, toch vrijgelaten en meteen opnieuw aan drugs en op dievenpad: nieuwe celstraf van 2 jaar en fikse boete voor veertiger

RoeselareAmper enkele weken nadat hij een celstraf van 34 maanden had gekregen, mocht een 42-jarige man uit Roeselare toch opnieuw de cel verlaten. Vrijwel meteen greep hij opnieuw naar de drugs en ging hij op dievenpad. Resultaat: een nieuwe celstraf van 2 jaar en een boete van 8.000 euro.

 1. Smullen ten voordele van Kloen tijdens West-Vlaanderens Mooiste
  Roeselare

  Smullen ten voordele van Kloen tijdens West-Vlaande­rens Mooiste

  Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus is Expo Roeselare opnieuw het epicentrum voor de fietstweedaagse West-Vlaanderens Mooiste. Gelijktijdig organiseren de Kloenstappers hun zomerwandeling. Wie voor of na een fikse wandeling of fietstocht de inwendige mens wil versterken, kan bovendien Kloen, de vzw die zich inzet om een glimlach te toveren op het gezicht van het zieke kind, een duwtje in de rug geven. Op zowel zaterdag als zondag kan je er namelijk tussen 11.30 en 14 uur genieten van steak met frietjes, aangepaste sausen en verse groentjes. Hiervoor betaal je 15 euro per persoon. Voor de vegetariërs zijn er veggieburgers voorzien (12 euro), terwijl kinderen kunnen genieten van frikadellen (8 euro). Inschrijven voor een maaltijd dient te gebeuren voor maandag 15 augustus. Dit per mail aan info@kloen.be. Je vermeldt de gewenste datum, de menukeuze(s) en het aantal volwassenen en kinderen. Betalen doe je per overschrijving aan BE59 3850 5634 3626 van Kloen met vermelding van je naam, de datum waarop je gaat eten, keuze menu(s), het aantal volwassenen en kinderen.
 2. VVVR brengt hulde aan Koning-Soldaat en Helden van de Ijzer
  Roeselare/Nieuwpoort

  VVVR brengt hulde aan Ko­ning-Sol­daat en Helden van de Ijzer

  De Groote Oorlog mag nooit vergeten worden. Voor de 87e keer op rij werd zondag in Nieuwpoort hulde gebracht aan koning Albert I en de duizenden Helden van de Ijzer. Vanuit alle hoeken van het land kwamen mensen bijeen aan de voet van het imposante Koning Albert I monument om zowel de Koning-Soldaat als alle Belgische soldaten die sneuvelden tijdens de Groote Oorlog in eendracht te herdenken. Tijdens de plechtigheid tekende ook een delegatie van de Verbroedering van Vaderlandslievende verenigingen Roeselare present die er bloemen neerlegde.
 1. Massa ontvangt wielrenner als een rockster, Ingelmunster kleurt geel voor huldiging Yves Lampaert: “Lampi is van ons”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Massa ontvangt wielrenner als een rockster, Ingelmun­ster kleurt geel voor huldiging Yves Lampaert: “Lampi is van ons”

  Ruim een maand geleden schreef Yves Lampaert wielergeschiedenis door in de eerste rit van de Tour de France de gele trui binnen te rijven. Die historische prestatie zijn ze op het thuisfront allerminst vergeten. Donderdagavond zorgden zijn vrienden en supporters voor een passende huldiging, inclusief tractorkaravaan en een rondrit in een gele sportwagen.