Dimitri Geerolf werd in oktober 2014 het slachtoffer van brandstichting aan zijn woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri Geerolf werd in oktober 2014 het slachtoffer van brandstichting aan zijn woning. © RV

Veertiger na brandstichting bij milieu-agent ook aan 10 jaar oude branden gelinkt in Roeselare en Staden: “Wraak lijkt een patroon”

Roeselare/Oostnieuwkerke/StadenEen 47-jarige man uit Roeselare wordt na 8 jaar niet alleen verdacht van brandstichting aan de woning van een agent in Oostnieuwkerke (Staden) maar ook van twee branden die 2 jaar eerder al café Pergola in Roeselare in de as legden en in diezelfde periode twee appartementen in de Ieperstraat in Staden onbewoonbaar maakten. De man zelf ontkent enige betrokkenheid.

  1. MIROM vervroegt huisvuilophaling door hitte, ook recyclageparken sturen openingsuren bij
    Roeselare

    MIROM vervroegt huisvuilop­ha­ling door hitte, ook recyclage­par­ken sturen openings­uren bij

    Afvalintercommunale MIROM, actief in Hooglede, Houthulst, Koekelare, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare, Staden, Torhout, Wingene en Zonnebeke, stuurt haar afvalophaling bij door de aangekondigde hoge temperaturen. De ophalers van restafval, PMD, papier en karton en tuinafval kunnen vanaf woensdag 10 augustus een uurtje vroeger starten. Op die manier kunnen ze hun ronde wat vroeger afronden en de ergste hitte op de middag deels vermijden. Zet je afval dan ook zeker de avond voordien buiten.