Het herdenkingsplekje voor Gregory Huyghe. Op het gras de vernield lantaarn. De bloemetjes staan ondertussen weer op hun plaats.
Volledig scherm
Het herdenkingsplekje voor Gregory Huyghe. Op het gras de vernield lantaarn. De bloemetjes staan ondertussen weer op hun plaats. © LSI

Vandalen vernielen herdenkingsplekje voor Gregory (41): “Beschamend en beneden alle peil”

RumbekeVandalen hebben op de weg tussen Izegem en Rumbeke het herdenkingsplekje voor Gregory Huyghe (41) vernield. Ze gooiden bloemen in de struiken en vernielden een lantaarntje. Vader Philippe is diep geraakt en kwaad. “Wie doet in godsnaam zoiets?”, vraagt hij zich af.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Opleiding Verpleegkunde van Hogeschool Vives verruilt Wilgenstraat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechnologie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”
  Roeselare

  Opleiding Verpleeg­kun­de van Hogeschool Vives verruilt Wilgen­straat voor campus Rumbeke van AZ Delta: “Opleiding Agro- en Biotechno­lo­gie verhuist wellicht naar Food Innovation Park”

  Hogeschool Vives maakt plannen om zeker deels, maar mogelijk ook volledig, hun huidige campus langs de Wilgenstraat te verlaten. Tegen het academiejaar 2023-2024 willen ze de opleiding verpleegkunde huisvesten in een nieuwbouw op campus Rumbeke, terwijl er ook gesprekken lopende zijn om de opleiding agro- en biotechnologie te verhuizen richting het Food Innovation Park aan Syntra West.