De nieuwbouwcampus van AZ Delta in Rumbeke.
Volledig scherm
De nieuwbouwcampus van AZ Delta in Rumbeke. © Joke Couvreur

Vanaf september met de bus naar AZ Delta

 1. Karolien Lafaut opent nieuw immokantoor in Roeselare
  Roeselare/Tielt

  Karolien Lafaut opent nieuw immokan­toor in Roeselare

  De Tieltse projectontwikkelaar Karolien Lafaut zet een nieuwe stap op de West-Vlaamse vastgoedmarkt. Op op zondag 25 oktober, Nieuwbouwzondag, opent ze een nieuw kantoor in Roeselare dat zal focussen op de uitbouw van de immotak Real Estate by Karolien. “Het nieuwe kantoor komt in ons nieuwbouwproject Hof ter Walle langs de Hippoliet Spilleboutdreef, een locatie die we vooral kiezen voor de centrale en vlot bereikbare ligging aan de rand van het stadscentrum”, vertelt zaakvoerster Karolien Lafaut. “Vanuit onze visie om onze klanten maximaal te ontzorgen, willen we met het nieuwe kantoor onze immodiensten nog dichter bij de klant brengen. Op die manier kiezen klanten zelf of ze vanuit Tielt of Roeselare bediend worden en voor ons is het een opportuniteit om meer voet aan wal te krijgen in de dynamische vastgoedmarkt van Roeselare.” Het team van Real Estate by Karolien Lafaut bestaat op vandaag uit drie vastgoedmedewerkers, maar het bedrijf is nog op zoek naar een vierde medewerker om de portefeuille verder uit te breiden.
 1. Slager pakt uit met veilig alternatief voor cowboysteak op spitplank: “De klanten bleven er maar om vragen, we moesten iets doen”
  Sint-Eloois-Winkel

  Slager pakt uit met veilig alterna­tief voor cowboy­steak op spitplank: “De klanten bleven er maar om vragen, we moesten iets doen”

  Een spitplank met brandpasta gebruiken om cowboysteak te bakken aan de eettafel, mag sinds enkele maanden niet meer. Aanleiding is een aantal ongevallen met dergelijke spitplanken waarbij mensen brandwonden opliepen. Slager/traiteur Nico Vandemoortele uit Sint-Eloois-Winkel, die vaak zo’n spitplanken verhuurt, komt nu op de proppen met een veilig alternatief. “De charme van de vlammetjes voor je neus valt weg maar aan de smaak van het gebakken vlees verandert niks”, zegt Nico.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement