Jurgen Vanbiervliet en Ellen Denoo vieren de tiende verjaardag van hun schoonheids- en kapsalon Chic met een event voor het goede doel.
Volledig scherm
Jurgen Vanbiervliet en Ellen Denoo vieren de tiende verjaardag van hun schoonheids- en kapsalon Chic met een event voor het goede doel. © Joke Couvreur

Van overnachten bij Boury over ontbijten met de burgemeester tot werken met een tientonner: Jarig schoonheids- en kapsalon Chic veilt unieke ervaringen voor Kloen

Altijd al eens willen overnachten bij sterrenchef Tim Boury, aan de ontbijttafel willen aanschuiven met burgemeester Kris Declercq of ervaren hoe het voelt om aan het stuur te zitten van een rallywagen of aan de bedieningshendel van een tientonner? Het kan dankzij schoonheids-en kapsalon Chic uit de Ardooisesteenweg. Zij vieren op 17 november hun tiende verjaardag en organiseren in het kader van de Warmste Week een veiling van tal van unieke belevingen en objecten ten voordele van Kloen, een vzw die zich inzet voor zieke kinderen.

0 reacties

  1. Op huizenjacht in… Roeselare centrum: “Stad, maar met een gemoedelijke dorpsambiance”
    PREMIUM
    Roeselare

    Op huizen­jacht in… Roeselare centrum: “Stad, maar met een gemoedelij­ke dorpsambi­an­ce”

    Roeselare zit al enkele jaren in de lift. Het inwonersaantal groeide de voorbije tien jaar met 10% aan, terwijl 79% van de Roeselarenaars in diezelfde periode niet verhuisde. Dit toont dat het zeker niet slecht wonen is in de Rodenbachstad. Maar waarom zou je een nieuwe stek kopen in het Roeselaarse stadscentrum? Hoeveel leg je er tegenwoordig op tafel voor een eigen thuis en welke panden staan te koop? David Wallays van Vastgoed Zebra zoemt even in op de kern van het hart van West-Vlaanderen in een nieuwe aflevering van onze reeks Huizenjacht.